Google+ Followers

Monday, January 31, 2011

Mesir & Malaysia


Assalamualaikum pembuka bicara
BERITA LUAR NEGARA
AL-KISAH MESIR


RUSUHAN D MESIR
Byk banduan terlepas dari penjara..
RUSUHAN D MESIR
Byk banduan terlepas dari penjara..
dgr2 crita 5000 org, YA KAN!!!
dgr2 lagi pelajar2 kita di sana ada
yg kena rogol & rompak..
moga bkn pelajar2 kita...
amin....
doakan mereka dlm keadaan selamat..
amin...




BERITA DALAM NEGERI
AL-KISAH MALAYSIA
{Banjir}

[JOHOR]



Berit jam 5.00 petang Radio Sinar dipetik sebagai berkata jumlah mangsa banjir yang dipindahkan di negeri Johor sehingga petang ini berjumlah lebih 39,000 orang.

Antara Daerah yang terlibat ialah Batu Pahat, Segamat, Labis dan Yong Peng.


[SANDAKAN SABAH]
Da beberapa buah negri bnjir..
sanadakan teruk gak kena bencana alam..
pokok tumbang, banjir lumpur d bandar, tengkorak/mayat
jatuh ke jalan raya..
teruk juga eahhh
sekarang ni air tiada..
dgr2 4 hari baru ok paip bawah tanah..
argHHHH
teruk gilakkk la...








Saturday, January 29, 2011

CURANG KE TIDAK!!!

CURANG!!!!
Tajuk sensasi ni..
kepada kapel2 kat luar sana
kompom ke yg org yg kowg syg tu
jujur, boley percaya???
skang ni zaman meningkat maju
susah nk cari yg betul2 setia
mean
tau haty masing2..
jan jadi yg mcm ni
kt depan baek punya sygnya
kt blakang haram jadah!!!
hahahha
jan marah2 der
be cool ok



aku baru tau ada byk kategori gak curang ni
hahha
pa nk jadi ni
huhuhu
so ketulusan hati ja
yg menjadi bila kapel2 ni ok
bE HaPPy





Thursday, January 27, 2011

KL>SABAH


Ptg tadi usha2 lagu
6ixth sense album baru diorg
mmg best lagu2 diowg..
Sepi, Pemilik Hati mmg layan beb
then Malam nya pergi KL Central..
booking tiket ku mo blk sabah...
xsabar ni mo jumpa family..
Hari ni gak reload RM1O celcom.
jarang la reload byk2
sebelum balik mak cik beli
Kek Secret Resepi..
Nyam2, mmg sedap..first time mum2
Sodap x terhingga r katakan
Sunyi g idop ku,xpa
akan ku terus kan idop ni..
Aku nk kejar cita2 yg ku impikan selama ini
harap berbaloi la...
Dalam kepala otak ni
sibuk dok fikir laptop
takot sem5 ni , final projek..huuhuuh
mna mo cari sen ni
ades, relek then sabar ja...
nty2 la aku pikir kan..
mo blk cuty..
happy2 ma family ku
ada kawan juga
ley jumpa..
makan ikan bakar kita AH
jan lupa..nyum nyum
hahhaha
stakat tu ja kot aq
mo ka.c tau..
nitezzZZZ

Monday, January 24, 2011

Jadi Balik Sandakan Sabah

Tadi g tnya kt tempat buat lesen gombak kl, dh full lpas bln 2 baru ada kosong
lama g tu
so nk blk sabah khmis or jumaat ni
yeahhh
best2
adek aku kt kk pun balik
jalan2 sabah jop
hahahha
tu pun kalo ayah x bz,..
haahahuhuhu

Saturday, January 22, 2011


Da start kemas da barang keperluan sendiri
pastu g simpan kt stor..
da beli tiket ke kL esok
jam 12 tgh gari..
tgh fikirkan lesen..
dak2 laen ari ni over night kt pantai putri
mls nk ikot..
tgh sengkek ni..
huhuhu
nk amek lesen moto lagi bagus

Friday, January 21, 2011

SEKOLAH INFORMATION TECHNOLOGI TONOUMENT BOWLING JUST FUN2 G2


tepat jam 3 kiteorang kat bowling MITC..
5 minit utk panas kan badan..
tpi spoil siket cz line bowling kami da masalah..
tukar ke line 29..
sebelah line lec...
malu arghh...
mental koyak siket..
xpe just fun..
thanks ejat azmeer dan zaisyah
best gilew kita maen bowling tadi..
hahhaha
seronok tau...
yg x boley blah tu azzam strike tu
hahhah
mmg klakar giler
pada yg tidak bernasib baek
jan hampa..
cuba lagi ok

Friday, January 14, 2011

Hari Ini


Bgn Pagi
on9 cam biasa, game cityville pasti ku buka..
solat jumaat...
G kolej, hantar asigment MASM & daftar subjek..
Dah settel g tabung haji kat ocean,tutup..
g pulak kat bandar hilir tutup gak..adoy.tensen tensen...
dh pokai ni..kering sgt2 dh ni..
blk tdi jumpa terserempak ferari itam 2 biji 1biji merah..best owh tgk kreta canggih2 ni..
balik ostel...
xtau nk buat apa...
(tiba2 rindu kat dia...
maafkan aku..)
jiwa kosong gilak r tanpa kau....
:(

Monday, January 10, 2011

Best Lagu Kawan Aku Bawa Ni

Ada lagu ni aku suka sgt,layan sih
tpi cover la, kwan ku nyanyi..
best liriknya
aku suka sgt2
kerna bg aku kebenaran tuk post kt blog ni
enjoy semua


video

Lirik Punk Rock
Jalanan sungguhku menyesal telah mengenal dia
dan aku kecewa karna menyayanginya
dan aku tak akan mengulang kedua kalinya…

ku simpan rindu dihati gelisah tak menentu
berawal dari,kita bertemu kau akan ku jaga
ku ingin engkau mengerti betapa kau ku cinta
hanya padamu aku bersumpah kau akan ku jaga sampai mati
ku ingin tau siapa namamu dan kuingin tau dimana rumahmu
walau sampai akhir hayat ini…
jalan hidup kita berbeda aku hanyalah punk rock jalanan
yang tak punya harta berlimpah untuk dirimu sayang…

*
ku tunggu kau kutunggu kunanti kau kunanti
walau sampai akhir hayat ini

dulu kau berjanji akan sehidup semati
dan aku kecewa karna menyayanginya
dan aku x akan mengulang kedua kalinya

Minggu Study Week


Dah masyuk minggu study week dh ni..
ma.c x buat2 apa2...
cuma jenguk2 buku siket2 ja..
apa macam ni, pa crita'member2 laen blk..
tggl lah aku azzam ziyad...
nk exam ni makin kuat pulak makan maggie
tpi kismis x lepas..hee
malam ni nk layan movie ngangkung ngan megamind
lama bha tunggu download ciap
akhirnya,ptg tadi siap
:)


Sunday, January 9, 2011

MENGHARAP???

KENAPA LA AKU SUKA MENGHARAP SANGAT2 NI..
TUNGGU PUNYA TUNGGU..
HABUK PUN XDA..
KITAYY BETUL..
KENAPA?
KENAPA??
KENAPAAA???
ARGHHH!!!!!!
TENSEN SIAK..
BERIKAN LA AKU JAWAPAN UNTUK SELESAIKAN PROBLEM NI...
:'(

Saturday, January 8, 2011

Gembira Sedih Hampa


Hari ni langsung xbuat apa2 dari pagi hingga ke petang
bangun makan on9 tido..
lepas isyak tdi gerak g giant..
ingat nk mkn foodcod..byk ttp plk lagi pun xda ayam...
xda ayam xley idop bg aku...
idea azzam ajak aq ngan hyrie g mkn KFC, nyam nyam nyam..
Bob amer o.g dah tr owder awal pulak...
jadi kiteowg ja la g..
hhuhhuu
asal la mls nk study ni..
dh nk exam dh ni ..

Friday, January 7, 2011

Asyik Bowink Dok Bilik

Bowink gilak r dok bilik ja..
menatap muka2 kwn ku,laptop,maggie,game,movie,poker & mcm2 lagi
huuhuhuhuh
trkadang aty ni marah gak..
xtau nk ckp cam na...
almaklum laki2...
tpi aku ni jenis pantang ngan kekotoran..
muka aku ngan yad ja cuci sinkky & tandas/ kot r..
tgh tunggu sapa r nk cuci bilik air ni..
ish,geli siot sebenarnya..
tpi tahan..tak kan semua kerja aku ja...
ingat kuli ka apa..
sem depan kalo xda halangan nk dok kg/ kalo ada moto la...
kalo x, nk cari kwn yg rajin ja...
insyaAllah...
Harap ada...
Cz yad dah xda, praktikal da...
:(
Apa2 pun kawan tetap kawan...
:)

Thursday, January 6, 2011

Seandai Kau Tahu

Lirik Sofea Jane – Black

Kau ibarat permata di dalam hiasan kaca

Yang tak bisa disentuh

Namun hanya boleh dipandang

Ingin sekali ku sentuh

Ingin jua ku memiliki

Kau selalu membuat hatiku merasa berat

Dan kau yang selalu ada

Saat semua pergi

Bagaimana mungkin

Untuk kau mengerti

Kini telah ku sedari

Mimpiku tak bererti sendiri

Chorus

Andai kau tahu

Apa yang ku mahu

Mahukan dirimu ‘tuk mendekatiku

Dan aku tak bisa memaksa dirimu

Walau dalam tidur

Ku kan menantimu hingga akhir nanti

Kau selalu membuat hatiku merasa berat

Dan kau yang selalu ada

Saat semua pergi

Bagaimana mungkin

Untuk kau mengerti

Kini telah ku sedari

Mimpiku tak bererti sendiri


Wednesday, January 5, 2011

Dh Start Rimas r Rambut Blakang Aku Panjang


Sensitif siket r kalo rambut blakang pnjg..
kalo sekven atau rambut depan ok r..
huhuhhu....
mlm ni masih lagi kekenyangan pasal mkn ptg tdi..
hahhah..
betul2 aq melantak..
bowink nyer,dia tido awal..
cian dia..
:(
pasni nk layan movie skyline, AliEn.ahhahaha...

Starting...


Assalamualaikum...
Dah lama tinggalkan blog..
time tu xpro g, skang dah xpert.heee
Selamat Tahun Baru 2011 Sia Ucapkan..
Xtrlewat kan3 kawan2..
Harap Tahun baru ni banyak berubah..
Sia ja x Berubah2, padahal dah masyuk umo 20-an kot
hahhahHAHHAHAHA..
Tinggal brapa ari g sia ma kwn2 seintake april mo exam..
harap semua brjalan lancar...
petang ni ada test Data Base, pasal PENORMALAN & SQL..
Selamat Menjawab Kawan2 ku DTR & DIT
Have A Nice Day :)