Google+ Followers

Friday, July 29, 2011

ALL ABOUT IT- VIRUS FB


VIRUS FB SEMAKIN BAHAYA: Virus terbaru di FB mengunakn gambar anda.....ia akan mengatakn bahawa anda telah di tagkn di dalam suatu gambar....dan ia akan menghantar 1 link yang membawa virus...bila anda terkena...ia akan merosakkan program dalam computer dan semua account anda.. sekali anda terkena...ia akan menghantar e-mail ke kawan anda dan mengatakn perkara yang sama.....sila sebar kan perkara ini...


Kenali Dahi Anda

DAHI LEBAR Ciri2:saiz dahi XL, lapang lagi luas mata memandang . Faktor2 Best:Tidak suka 'port' tentang hal peribadi orang lain,berjimat cermat. Faktor2 kureng: Sering disalah anggap sombong kerana berat mulut untuk memulakan bicara. DAHI DENGAN JUNTAIAN ANAK RAMBUT Ciri2: rambut terjuntai seolah menetupi dahi Faktor2 Best: pemurah dari segi tenaga , wang ringgit @ apa saja. Faktor2 kureng: Mudah cair dengan pujuk rayu, sering diambil kesempatan. DAHI BENTUK HATI Ciri2: Bentuk seakan huruf 'M' Faktor2 Best: murah rezeki, kreatif keran asuka berfikir dan berimaginasi. Faktor2 Kureng: Tidak suka pegang tanggungjawab, tidak pandai sim pan rahsia DAHI JENDOL Ciri2: dahi menonjol. permukaan luas Faktor2 Best: Bertanggungjawab, rajin, aktif, cerdas lagi bijaksana Faktor2 Kureng: kurang keyakinan pada diri sendiri .lagi satu kalau bercinta,tak ingat dunia.jiwang karat! DAHI BERSEGI Ciri2 :Berbentuk seakan petak Faktor2 Best: Tekun, rajin, mudah beri tumpuan terhadap sesuatu. faktor2 kureng: dah lah tak pandai bersosial, pilih bulu lak tu DAHI SEMPIT Ciri2 : Bersaiz S, penuh dengan anak rambut. Faktor 2 Best: Sangat berdikari, tidak mudah putus asa ,cerdik. faktor2 kureng: yang nie tak banyak kelemahan... .sukar mencari pasangan idup. ~sekadar bacaan semata2.. kalau betul..mungkin hanya kebetulan~



Gambar Hiasan At Google

dahi aku je xtau yang mna satu ciri2 kt atas..hhahhahaha


2010 Nissan GT-R R35 ... Number 1 Sports Car

Nissan GTR R35
Sapa yang x tau kan..
Kereta sport buatan jepun.
Aku da terpikat ngan kreta ni
Serius ingin memikinya suatu hari nanti
Walaupun kat malaysia ni da belambak orang pakai
usha2 gak arga kreta sport ni
nk tau ke...
hhahhahahahahahha
ada gak r dalm 34*K
kene kerje keras siket r
jop tengok sikit ttg kreta ni
pasti korang pun terpikat nk memiliki kreta ni





Thursday, July 28, 2011

[MTV] Hazama AF9 - Cinta Teragung

Lagu ni best..
mendayu2 r kalo hazama menyanyi
lagi2 lagu Pokok
pasti korang tau kan..
jop layan




Maafkan aku sekiranya tak termampu
Untuk mencurahkan semua isi hatiku
Ternyata tak terkata
Rinduku padamu

Chorus
Ku takkan bisa menjadi lebih
Dari apa yang terdaya
Namun ku tetap berjanji
Akan masih mencuba untuk
Memujuk hatimu
Mencintai aku
Kerna semua yang ada
Hanyalah untukmu

Secebis perasaan ku hamparkan
Membawa sejuta harapan
Menagih cinta
Teragung darimu

Ulang Chorus

Maafkan aku sekiranya
Tak termampu untuk
Mencurahkan semua
Isi hatiku

Tuesday, July 26, 2011

Duit Syiling Malaysia Siri Ke-3 -JOP TGK-


Assalamualaikum & Salam 1Malaysia.
Da lama aku x update blog ni sejak lepas final exam awal bln lalu
Hari entre aku nk cakap tentang DUIT SYILILING MALAYISA yang terbaru..
Memang aku bangga r ngan Bank Negara
Memang Cantik dan Lawa hasil seni yg ada kt duit syiling
Jop tengok >>>
hahahahaha



Nikel Loyang Bersalut Kuprum / Nickel Brass Clad Copper (5.66 gram)


Nikel Loyang / Nickel Brass (4.18 gram)



Keluli Tahan Karat / Stainless Steel (2.98 gram)

Keluli Tahan Karat / Stainless Steel (1.72 gram)




Tuesday, July 5, 2011

Exam Time

Mimggu ni minggu mood study nak tak nak
mcm mna tu, ak sendiri bingung ngan ayat ak,
bhahahhah
Selasa-Diagnostik Komputer, 9am
Rabu- Pengurusan Rangkaian 9am, Keselamatan Teknologi Maklumat 2.30pm
Khamis - Prinsip Keusahawanan 2.30pm
Wish Me luck ^^,/