Google+ Followers

Sunday, May 29, 2011

Sasak Aty Ani....

jOAh Ea bEjALaN..
muN Ku d uMah aAA
nADA Ea KAn BerJaUr-jAUr AnI
gRRRRR..
mCm D PnJAra EAh..
mLS Tah kAN kU mulIh AWAl-AWal ani ea
cAri KraJa tAH dUlU kU
nGuMPuL uSen....
:)

Saturday, May 28, 2011

Birthday Member ^^,

Thanks kalo da sapa2 view ni blog..lagi afdal kalo follow n komen2..hehheh...
Ari ni sabtu, mcm biasa duduk kat bilik buang masa
Bosan, dah la aku ni kaki jalan
tpi dok bilik, mengong kan..
bukan pasal
almaklum prtghn bln la kata kan..
hehhehe
Nk ucap Slamat ari lahir kt member ak ni
azzam ngan kwn rapat ak Iffah
moga panjg umo murah rezki hendak-Nya.
Amin...
(bdk ni mmg nk kene sekeh, ptt r ko diam2 je ari ni,,hahahha..nanty karang mlm)

(moga cepat sembuh dari chiken pox, amin)




New Video Klip HUJAN-MUDA

Sapa la yg xkenal band HUJAN kt malaysia ni kan..
Ni nk kongsi Video klip diorg yg baru ni..
layan



Hujan - Muda from Adi Yadoni on Vimeo.

Tamatlah zaman persekolahan
Masih dihantui memori
Waktu kecil waktu yang gemilang
Oh Tuhan ku tak mahu pergi

Alangkah indahnya dunia
Bila kita semua tak akan membesar
Alangkah indahnya dunia
Bila kita semua akan bersama selamanya

Tak lupa pelbagai peristiwa
Waktu pergi mengaji
Ponteng kerana ku macam tak biasa
Hoo..oo..

Alangkah indahnya dunia
Bila kita semua tak akan membesar
Alangkah indahnya dunia
Bila kita semua akan bersama selamanya

Thursday, May 26, 2011

New Lamborghini "Sesto Elemento"

Nak kongsi ni.. sapa2 yg suka ngan keta sport mesti dah tau kan jenama2 supercar.. kt malaysia susah sikit la nk nmpk. al-maklum, kerajaan negeri suka amik berat.. korang paham2 je la kan, hehehe. Lamborghini Sesto Elemento ada lah kete terbaru keluaran lamborghini dan skarang ni harga termahal di dunia mengalahkan Bugatti Veyron. Akan tetapi Bugatti Veyron masih lagi rekod teratas dengan kepantasan 431.07 km/h dan kelajuan kete Sesto ni 321 km/h..hehhe.. design kereta ni mmg cukup sempurna dengan hampir seluruh body termasuk rim kereta menggunakan carbon.. (xkan carbon pun xtau kot,hehhe). dengan warna menawan pembeli hanya warna merah di dalam..carbon mana boley d cat.hahhaaa. cukup cantik dan mempersona..harga ke ni,hahhah x ya cakap r 8.7juta dan Bugatti Veyron 8.3juta..










BOSAN, DUET XDA,APA PUN X BOLEY

pERGHH!!..SENGKEK2, mcm na la nk cari duet time study ni..huhuhu..susah oooooo..lagi2 family dok jaoh2..huhhu..sad2 nya... xpa,perantau biasa la tu... nk kongsi lagu ka korang ni..wali band-aku bukan bang toyib, lagu ni mmg best..jop layan..


lirik

Kau bilang padaku, kau ingin bertemu
Ku bilang padamu oh ya nanti dulu
Aku lagi sibuk sayang, aku lagi kerja sayang
Untuk membeli beras dan sebongkah berlian

Reff:
Sayang, aku bukanlah bang toyib
Yang tak pulang-pulang
Yang tak pasti kapan dia datang

Sabar sayang, sabarlah sebentar
Aku pasti pulang karna aku bukan
Aku bukan bang toyib

Sudah tunggu saja diriku di rumah
Jangan marah-marah, duduk yang manis ya
Aku lagi sibuk sayang, aku lagi kerja sayang
Untuk membeli beras dan sebongkah berlian

Back to Reff

Sayang, aku bukanlah bang toyib uhh
Yang tak pulang-pulang
Yang tak pasti kapan dia datang

Sabar sayang, sabarlah sebentar
Aku pasti pulang karna aku bukan
Aku bukan aku bukan aku bukan bang toyib

Tuesday, May 24, 2011

Malang Lagi Nasib Ku

Hampeh r bulan ni.. mmg malang je nasib aku..wuaaaaaaaaaaaaaaa.......... Da elok da ak setting laptop aku, berapi2 lagi screen desctop ak.. pagi caet walafiat..balik dari kolej da x ley bka..bengang betol...skang dh kt ICU ACER SENTRAL MELAKA laptop ak.. Sabar je la...

Borang Latihan Industri da settel, tinggal tunggu panggilan je..hehhehe..xsabar rasanya nk LI...

JK-Jiwa Kacau, asingment melambak g ni..mcm mana ni haA.. adoy, last2 sem ni asal la rasa malas betul....hampeh r...btl2 malas.. xtipu r..

.......................................................................................

bantu la hamba-Mu ni Ya Allah...








Thursday, May 5, 2011

Nak Cerita Ni, Dengar la Dgr La....


Assalamualaikum....
Pembuka bicara.. rasanya da lama x update blog ni..mmg bz ngan final projek nye, ngan laporan final projeknye, ngan memilih tempat LI nye lagi.. ponin2, al-maklum da last sem... final projek berjalan dgn lancar...da settel, syukur alhamdulillah.. kene buat rangkaian di pejabat kolej..
Masalah baru laporan, tensen tensen dibuatnya...huhuhuuh..Tuhan je Maha tahu...Skang ni cuty mid sem seminggu.. best sgt2 cuty ni.. g kL-cameron-mlaka-kL...hahhha..kerja giler kan..
Hari jumaat turun KL, sabtu kisah bermula.nk crita ni,dgr la dgr la..time oTw g cameron,ikut jln bawah n blk ikot jalan atas..mmg xtahan ngan jalan brlubang ngan byk selekoh tajam.. nasib la diri ni x mabok jalan,hek3. g 2 buah keta -skali ngan saudara-. g la beli sweter kt sana..terlupa bwa..mmg sejuk..lagi2 ujan time tu... yg best nyer makan madu lebah mmg sedap..madu skali ngan sarang dier , nyum3. 2kali g beli, mmg puas aty....korang byg kan la ye...pic ade kt enset g, lom copy masuk dalam lappy.
Petang sabtu tu gak turun mlake.. mmg jem giler la...huhuhu..jam 2 sampai kg msjd tanah,mlake.. ahad g mancing, hampa jer ak ngna mk ck ak..xda tangkapan.xpa,mmg time tu air laut surut..spoil turun ke laut lambat... Ari isnin pg nk g bandar melaka. kononnya nk makan cendol tpi jem, grrrrrrrrrr... mmg AK X SKA JALAN JEM!!!.. mls tggu lama2, mk ck pancung g la JJ mlake..perut da lapar ni...g cari food court x jumpa, g la A&W, nyum3 :).. da settel nk g shopping siket..baru la prasan food court kt mne..grrr, geram btl...kt dlm rupenye... malam tu terus gerak blk KL...jalan da start jem (grrrrrrrr) mmg nk maki je ak dlm keta.bhahhaha... nasib la jln ke kL ni byk... mk ck pancung ikot jln mna tah... akhirnya sampai umah KL...
Hari ni, kHamis...klau ngan mak cik g GSC tgk wayang fast n furious 5., otw nk g jalan jem plk..adoy yay, cari la parking keta then naek tren dari bukit nenas ke-ntah ape nama,dah x ingat ak,bhahaha- nasib la sempat. mmg ramai org.. mmg best crita tu..rugi x g tgk....mmg puas aty yg g tgk..hahahaha...
Rasanya itu je la kot ak nk cer...ada masa ak kongsi cer lagi ok... BE HAPPY ^^,